Social Icons

26 Mayıs 2013 Pazar

2013 Sabahlık Modelleri ve Modası



2013 Sabahlık Modelleri ve Modası

Bayanların iç çamaşırlarına, geceliklerine ve günün ilk saatlerinde giyecekleri sabahlıklarına verdikleri önemle harekete geçen markalar her sezon birbirinden şık koleksiyonlar oluşturmaya başladılar.
Bayanların geceliklerini tamamlayan ve güne iyi bir başlangıç yapmalarında çok etkili olan sabahlıklarda hanımların rahatlık, çekicilik ve şıklığı bulmaları mümkün olmaktadır. İç çamaşırı sektöründe dünyaca tanınan markaların koleksiyonlarında kendine geniş yer bulan sabahlıklarda moda trendleri arasında yer alan kumaş, renk, desen çeşitliliği farklı beğenilere sahip bayanlar için alternatiflerle sunulmuştur. Sabahlıklarda bu sezon öne çıkacak renkler arasında beyaz, krem, kırmızı, siyah, yeşil, mavi, pembe yer alacaktır. Sabahlık desenlerinde de her bayanın kendi tarzını yakalayabileceği alternatifler yer almakla birlikte çiçek, puantiye, leopar, zebralar hanımların öncelikli tercihleri arasında yer alacaktır. Pastel renklerinde modeller arasında yer aldığı bu giysilerde özellikle pudra renginin romantik havası sizi de etkilemeyi başaracaktır.
Kumaş alternatifleri arasında ipek, saten, pamukların dikkat çektiği bu giysilerde pijama veya gecelikle takım alternatifleri de bayanlara sunulmaktadır. Özellikle satenin hafif ve çekici görüntüsü hanımların günün her saatinde çekici görünebileceklerinin en güzel ispatı olacaktır. Sezonun kıyafetlerinde, gelinliklerinde ve farklı parçalarında karşımıza çıkan danteller Sabahlıklarında çok daha şık durmasını sağlamaktadır. Sabahlıkların kollarında veya eteklerinde kullanılan güpürlerde hanımların şıklığı ufak ayrıntılarla bile sağlayabildiklerini bizlere göstermektedir. Düğün hazırlığındaki bayanların çeyiz setlerinde mutlaka bulunan sabahlık takımları kendi evlerindeki ilk sabahlarında eşlerine güzel görünme fırsatı sunacaktır.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder