Social Icons

26 Mayıs 2013 Pazar

2013 Nişan Ebisesi Abiye Modelleri ve Trendleri



2013 Nişan Ebisesi Abiye Modelleri ve Trendleri


Bayanların evliliğe ilk adımı attıkları merasimlerden biri olan nişan törenlerinde yaşanan heyecanın yanında mükemmellik arayışı içerisinde her detayın düşünülmesi gerekmektedir.
Nişan törenlerinde günün kahramanı olan çiftin kıyafetine verilen önemde düğününüz öncesinde çok önem vermeniz gereken detaylar arasında yer almaktadır. Bu özel gecede tercih edeceğiniz kıyafetinin sizin tarzınızı yansıtması ve üzerinize yakışan bir modelde n seçilmesine dikkat edilmelidir. Bu sezon nişan törenleri için tasarlanmış birçok farklı renkte, modelde ve desende kıyafetler abiye sektöründe markalaşan firmanın koleksiyonlarında yer almaktadır. Sade, gösterişli, kabarık, dekolteli, kapalı nişan elbiselerini sizlerin beğenisine sunan firmalar o gecede unutulmaz bir hanımefendi olmanızı sağlamaya çalışmaktadırlar. Nişanlık seçerken tarzınıza ve vücudunuza uyan tasarımlardaki elbiseyi seçmeniz çok önemli olmakla birlikte töreninin yapılacağı mekanında tercihlerde belirleyici olacaktır.
Bu töreni aile arasında evde veya aile arasında yenecek bir yemekte yapmak isteyen bayanlar için gösterişten çok sade bir elbise seçimi doğru olacaktır. Nişanınızı salonda veya kalabalık, ihtişamlı mekanlarda yapmak isteyenler için ise gösterişli birbirinden şık elbiselerinden birini tercih edebilirsiniz. Tasarımcılar bu sezon için hazırladıkları koleksiyonlarda abiye elbiseler konusunda çok fazla alternatif sunarken bayanların muhteşem törenlerini şıklaştıracak modeller arasında balık etek, dar mini, uzun kuyruklu, staplez, valonlu, tüllü, fırfırlı ve prenses elbiseler öne çıkan parçalar arasında dikkat çekecektir. Bu yılın moda renklerini de görebileceğiniz elbiselerde dore, lame, siyah, beyaz, mavi, lila, fuşya, kırmızı, kobalt mavi, sarı, pudra, mint yeşili, turkuazlar nişanınızın prensesi olmanız için sizlere sunulmuştur. Tasarımcılar nişan elbiselerinde renkler ve modeller kadar sizin kaliteli görünüm kazanmanız için kumaş seçimlerinde de çok seçici davranmışlardır. Bu sezon sizin tercih edeceğiniz özel kıyafetlerde en çok tercih edilecek kumaşlar arasında şifon, saten, dantel, simli, payet, pul ve tüllü alternatifler göze çarpmaktadır. Özellikle şifon, dantel ve tül kumaşlar bu sezonun en trend kumaşları arasında yer alırken özel gecelerde de bayanların ağırlıklı tercihleri olacaktır. Şifon, dantel ve tüllerden hazırlanan kıyafetlerde siyah, fuşya, beyaz ve pastel tonlarda seçeceğiniz şık bir elbise ile nişanın hep hatırlananlarından biri olabilirsiniz. Bayanlar çoğu bahar ve yaz aylarında yapacakları nişanlarında sade uçuş uçuş elbiseleri tercih etseler de kabarık oldukça ihtişamlı elbiselerde seçimlerinizde yer alabileceği gibi kabarık elbiselerin üst kısımlarda mutlaka sade modeller tercih edilmelidir. Nişan kıyafetlerinde dekolteyi abartmamakta yarar olduğunu unutmamanız gerekmemekle birlikte ölçülü dekolteler her zaman şık görüntü vermenizi sağlayacaktır.
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder