Social Icons

26 Mayıs 2013 Pazar

2013 Yaz Çizgi Etek Moda ve Modelleri Trendi

2013 Yaz Çizgi  Etek Moda ve Modelleri Trendi

2013 İlkbahar yaz sezonu kıyafetlerinin dikkat çekici renk ve desen trendleriyle vitrinlerde yer almaya başladığı şu günlerde yeni sezonda bayanlar tarafından en çok ilgi göreceğini düşündüğümüz çizgilerde mağazalara farklı bir tarz getirdi.2013 Kış aylarında dünyaca tanınan markaların ürünlerinin podyumlardaki tanıtımları sırasında dikkatimi çeken bu akım hanımların bu sezon tüm kıyafetlerinde yer alacak gibi gözüküyor. Bu sezon modacıların koleksiyonlarında sıkça rastladığımız çizgiler boyuna ve enine tasarımlarla kıyafetlerde, çanta, ayakkabı ve aksesuarlarda yer alacaktır. 
Vücut hatlarınıza göre kıyafet seçiminin her zaman önemli olduğunu savunan modacılar çizgilerin moda olduğu bu sezon bazı önerilerle şık görünmenin tüyolarını bizlere vermektedirler.
Bu trendi en iyi şekilde yansıtmanız için kilolu ve kısa bir bayansanız boyuna çizgili kıyafetleri tercih etmeniz önerilmekle birlikte bu tasarım sizi daha ince ve daha uzun gösterecektir. Zayıf bayanların enine çizgili tasarımları giymeleri tavsiye edilmektedir.
Çizgi trendi kıyafetlerde daha çok boyuna modellerde kendini göstermesine rağmen elbette enine olanları da farklı modellerle koleksiyonlarda yer almakta. Boyuna çizgilerde tasarlanan en şık kıyafetler arasında ceket, etek, pantolon, tayt ve gömlekler yer alırken bu giysiler sizin günlük hayatta ve gecelerde kurtarıcınız olacaktır. Çalışan bayanların kıyafet seçimlerinde yer alan takım elbiselerde de  çizgi trendine fazlısıyla yer veren modacılar hanımların kendi tarzlarını yaratmalarına olanak sağlamışlardır. Takım elbiselerin yanında pantolon veya eteklerinizle şık kombinler oluşturabileceğiniz blazer ceketlerde de kullanılan boyuna çizgiler dikkat çekici ve oldukça şık modellerle bayanların beğenisine sunulacaktır.
Bu sezonun trend kıyafetleri arasında yer alan maksi uzun eteklerde boyuna çizgiler kısa boylu bayanlar için ideal seçimler olacağı gibi sizlere kattığı havayla girdiğiniz ortamlarda bakışları üzerinize çekmeniz hiç de zor olmayacaktır. Pantolonlarda ise yüksek bel bol paçalarda ve klasik paçalarda oldukça şık duran bu çizgiler taytlarla da bayanlara inanılmaz kombinler yaratmalarında en büyük yardımcı olacaktır. Bu yaz bir çok bayanın üzerinde boyuna çizgilerden tasarlanmış taytları görmemiz mümkün olacaktır. Bu kadar şık ve hoş görünmenizi sağlayacak çizgi modasında yapacağınız kombinler çok önem taşımakla birlikte çizgilerle birlikte düz renkleri kombinlemeniz tavsiye edilmektedir. Çizgi trendi genelde siyah, beyaz renklerde kullanılsa da kumaş zemini beyaz üzerine kullanılan kırmızı, mavi, lacivert, mor, sarı, yeşil gibi renklerle hareketlendirilen tasarımlara da bu sezon bayanların sıcak bakacakları ve ilgi gösterecekleri düşünülmektedir. Ayakkabılarda da yer verilen çizgilere daha çok babetlerde ve platform ayakkabılarda rastlamamız mümkün olurken çantalarda yer alan bu desen spor ve aynı zamanda klasik kullanabileceğiniz büyük çantalarda, portföy çantalarda ve sırt çantalarında hanımlar tarafından tercih edilecektir. Spor mayo ve bikinilerinde 2013 Yaz çizgi trendinin tasarımları varlığını devam ettirirken hanımların kumsalda kullandıkları plaj kıyafetlerinde enine çizgilerin hakimiyeti dikkat çekecektir.






































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder