Social Icons

26 Mayıs 2013 Pazar

2013 Yaz Desen Trendleri Modası Modelleri



2013 Yaz Desen Trendleri Modası Modelleri


2013 İlkbahar yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birbirinden sıra dışı moda trendleriyle süslenen vitrinlerde renklerin çeşitliliğinin haricinde yıla damgasını vuracak desenlerde dikkat çekmeye başladı.
Bu yaz dünyaca tanınan markaların koleksiyonlarında yer verdiği desen çeşitliliği bayanların farklı tarzlar yakalamasını mümkün kılacaktır. Sezona hızlı giriş yapan desenler arasında çizgilerin yer aldığı kıyafetler bayanların şıklık yarışında öne geçmelerini sağlayacak gibi gözüküyor. Bu sezon çizgiler karşımıza enine ve boyuna tasarlanmış bir çok renk seçeneğine sahip tasarımlarla bir çok koleksiyonda çıkacaktır. Kıyafetlerde, ayakkabılarda, çantalarda ve aksesuarlarda oldukça öne çıkan boyuna çizgiler kısa bayanlara avantaj sağlarken tercih edecekleri kıyafetlerde uzun görünmelerini sağlayacaktır. Tarzlarında farklılık arayan bayanları girdikleri her ortamda dikkat çekmelerini sağlayacak olan kuru kafalar bu sezon en sevilen karakterlerden biri haline gelecektir. Kuru kafa kıyafetlerde, ayakkabılarda, çantalarda çok hoş şekilde yer alırken tasarımcıların ellerinde şekillenen modellerde baskı veya işlemeli olarak bayanların farklı görünmelerini sağlayacaktır.
Bu sezona damgasını vuracak desenler arasında yer alan floral bir diğer adıyla çiçek desenleri 70’li yılların rahatlığını tarzıyla ve desenleriyle siz bayanlara sunacaktır. Tasarımcıların hemen her parçada çiçeklere yer vermeleri dikkat çekerken bu deseni büyük küçük farklı çiçeklerle kıyafetlerde, ayakkabılarda, çantalarda kullanan modacılar bayanların içlerindeki heyecanı dışa vurmalarını sağlamışlardır. Canlı neon renklerin, pastel tonların üzerinde kullanılan çiçekler bu yazın en çok tercih edilecek desenleri arasında yer alacaktır. Romantizmin deseni ve bayan kıyafetlerinde geçmişten günümüze kendini göstermeyi başaran puantiye sanırım hiçbir sezon bu kadar yoğun karşımıza çıkmamıştı. Puantiyeler bu yıl yaz aylarında hanımların kendi tarzlarını güzellikleriyle birleştirmelerini sağlayacaktır. Bu desenin bayanların vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan elbiselerde sıklıkla görmemiz mümkün olurken puantiyeler hanımların dişi yönlerini öne çıkarmalarına yardımcı olacaktır. Çantalarda, şapkalarda, ayakkabılarda ve aksesuarlarda yer alan bu deseni gençlerinde her ortamda kullanarak büyük ilgi göstereceğini düşünmekteyiz. Puantiyeler beyaz, siyah, lacivert, kırmızı renkler üzerinde kontrast olarak çalışılmış ve farklı kombinler yapabilmeniz için sizlerin beğenisine sunulmuştur. Bayanların leopara düşkünlüklerini bilen tasarımcıların hazırladıkları koleksiyonlarda hayli geniş yer verdikleri bu desen hanımların bu sezonda ilgisini çekmeye devam edecektir. Kadınlara kazandırdığı dikkat çekici ve seksi havasıyla kıyafetlerde, ayakkabılarda, çantalarda göreceğimiz bu deseni bayanlar hem günlük hem de şık davetlerde kullanmaktan zevk alacaklardır. Bu sezonun öne çıkan ve kendi trendini yaratmayı başaran desenleri arasında yer alan dama deseni birçok ünlünün üzerinde yer aldıktan sonra bayanlarında ilgi odağı haline gelecektir. Leopar deseni kullandığınızda tamamlayıcı kıyafet olarak düz modelleri kullanmanızı tavsiye ederiz. Dama deseni oldukça ilginç kıyafet, ayakkabı ve çanta tasarımlarında karşımıza çıkacak ve sıradış görünmenizi sağlayacaktır.  Önceki yıllarda sadece siyah ve beyaza sabit kılınarak tasarlanmış dama desen 2013 İlkbahar yaz sezonunda kendini bir çok farklı renkle gösterecektir.


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder