Social Icons

26 Mayıs 2013 Pazar

2013 Örgü Saç Modası ve Modelleri



2013 Örgü Saç Modası ve Modelleri

Bayanlar her sezon merakla bekledikleri moda akımlarını takip ettikleri gibi görünümlerinde çok önemli bir yere sahip olan saç trendlerini de ilgiyle izlemektedirler.
Bu sezon saç tasarımcılarının farklı ten rengine ve yüz hatlarına sahip bayanlar için hazırladığı saç trendlerinde birbirinde farklı renkler, kesimler, modeller görmemiz mümkün olacaktır. Uzun çalışmalar sonucunda bayanların tarzlarını farklı kılmak adına hazırlanan bir çok model arasından asimetrik kesimler, küt kısa, erkeksi kısa saçlar, atkuyruğu, topuzlar, doğal uzun saçlar ve en çokta örgü saç modelleri öne çıkmayı başararak hanımların saçlarına hareket kazandıracaktır. Bu sezonun trendlerinin saç tasarımlarına olan etkisi dikkatlerden kaçmamakla birlikte hippi tarzını yansıtan örgü modelleri sayesinde yaz aylarında farklı bir görünüme bürünmeniz mümkün olacaktır.
Bu sezonun doğallığını yaşamanızı mümkün kılan örgüler hippi akımını da yakalamanızı sağlayacaktır. Örgüler bu sezon açık saçlarda yandan toplanan modellerden tutunda tamamen örülen saçları toplayıp topuz halindeki tasarımlara kadar birçok şekilde bayanların tercihlerinde yer alacaktır. Örgüler bayanlara nostaljik, romantik bir hava kazandırırken doğal ve şık görünmenin en kolay yollarından biri halini alacaktır. Basit yandan örülmüş, balıksırtı örülen, örgülerle toplanan topuzlar, sepet seçlinde örülmüş saçlar oldukça moda olarak bayanların seçimlerinde kendini gösterecektir. Bu saç modellerini günlük yaşamınızda, iş hayatınızda ve şık davetlerde kullanarak doğal görünümünüzle ne kadar şık olunabileceğinizi ispatlamış olabilirsiniz. Oldukça spor ve şık olabileceğiniz birçok örgü modelini tercih edip uygulayabilmeniz mümkün olacağı gibi sezonun doğallık trendini de doyasıya yaşayabilirsiniz. Genç kızlar arasında en moda olan örgü modeller ise saçlar açıkken uygulanan örgüler, düz bırakılan ve yanlardan bir tutam örülen saç ortasında birleşen modeller, uzun kahküllerde örülen tasarımlar kızların favorileri arasında yer alacaktır. Örgü yapılması kolay bir saç modeli olmasının yanında oldukça dikkat çeken ve bayanlara farklı bir tarz katan tasarım olarak hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Bu modeli saçlarınızda uyguladığınızda sizlere tavsiyemiz kıyafet seçimlerinizde sadeliğinizi ve doğallığınızı öne çıkartacak bir tarz belirlemeniz olacaktır. Her bayana yakışacağını düşündüğüm bu modeli trendlerden geri kalmamak adına mutlaka denemelisiniz.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder